Gemeente Brummen - Ontwerpbesluit verleende omgevingsvergunning, het brandveilig gebruiken van de St. Pancratiusschool, Oude Eerbeekseweg 5 in Brummen

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen - Ontwerpbesluit verleende omgevingsvergunning, het brandveilig gebruiken van de St. Pancratiusschool, Oude Eerbeekseweg 5 in Brummen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

B&W zijn voornemens om met toepassing van artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen:Status: ontwerpDatum ontvangst: 27 juni 2023Datum verzonden ontwerpbesluit: 4 december 2023Locatie: Spankerenseweg 16 in Leuvenheim. Voor: het brandveilig gebruiken van “De Wildbaan”Registratienummer: 2023-1862Activiteiten: Het in gebruik nemen of gebruiken van een, met het oog op de brandveiligheid aangewezen, vergunningplichtig bouwwerk (art. 2.1. lid 1 sub d Wabo)Inzien vergunningHet ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken ligt met ingang van vrijdag 8 december 2023 voor de duur van zes weken ter inzage bij de balie in het gemeentehuis van Brummen en kan op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl.BeroepBelanghebbenden kunnen beroep instellen tegen het genomen besluit. Dit is geregeld in de Algemene wet bestuursrecht. Dit kan kenbaar gemaakt worden bij de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 08-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. gmb-2023-523107

Gerelateerde berichten