Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere omgevingsvergunning, het veld naast de woning en een stukje achter op het erf, een gedeelte van het jaar recreatief gebruiken als boerderijcamping, Hommelstraat 1, Empe

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere omgevingsvergunning, het veld naast de woning en een stukje achter op het erf, een gedeelte van het jaar recreatief gebruiken als boerderijcamping, Hommelstraat 1, Empe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Brummen - Ingediende aanvraag reguliere/ uitgebreide omgevingsvergunning, het veld naast de woning en een stukje achter op het erf, een gedeelte van het jaar recreatief gebruiken als boerderijcamping, Hommelstraat 1, Empe.Kenmerk: 2023-2172Soort aanvraag: omgevingsvergunningProcedure: reguliereOntvangstdatum: 27-12-2023Omschrijving: het veld naast de woning en een stukje achter op het erf, een gedeelte van het jaar recreatief gebruiken als boerderijcampingLocatie: Hommelstraat 1, EmpeTer inzageDe aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl. Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. In dit stadium kan geen bezwaarschrift worden ingediend. Dat kan pas nadat er op de aanvraag om omgevingsvergunning is beslist.De beslissing op de aanvraag wordt ook in het gemeenteblad gepubliceerd.Burgemeester en wethouders van Brummen

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 30-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. gmb-2023-567589

Gerelateerde berichten