Gemeente Brummen – Intrekking aanvraag omgevingsvergunning, het plaatsen van een dakkapel, G.K. van Hogendorpstraat 50, Brummen

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen – Intrekking aanvraag omgevingsvergunning, het plaatsen van een dakkapel, G.K. van Hogendorpstraat 50, Brummen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Brummen – Intrekking aanvraag omgevingsvergunning, G.K. van Hogendorpstraat 50, BrummenKenmerk: 2023-2154Soort aanvraag: omgevingsvergunningProcedure: reguliereOntvangstdatum: 19-12-2023Omschrijving: het plaatsen van een dakkapelLocatie: G.K. van Hogendorpstraat 50, BrummenDit is een kennisgeving van een intrekking aanvraag omgevingsvergunning. Hiertegen kunnen derden geen bezwaar maken.Burgemeester en wethouders van Brummen

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 17-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. gmb-2024-27666

Gerelateerde berichten