Gemeente Brummen – Verlengen beslistermijn reguliere omgevingsvergunning, het bouwen van een kegel accommodatie en opslagruimte, Hazenberg 22A, Brummen

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen – Verlengen beslistermijn reguliere omgevingsvergunning, het bouwen van een kegel accommodatie en opslagruimte, Hazenberg 22A, Brummen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Brummen – Verlengen beslistermijn reguliere omgevingsvergunning, het bouwen van een kegel accommodatie en opslagruimte, Hazenberg 22A, Brummen.Kenmerk: 2023-2133Soort aanvraag: omgevingsvergunningProcedure: reguliereOntvangstdatum: 08-12-2023Omschrijving: het bouwen van een kegel accommodatie en opslagruimteLocatie: Hazenberg 22A, BrummenVerlengingstermijn: 6 wekenDit betreft een kennisgeving van een besluit tot verlengen van de beslistermijn met maximaal zes weken, op een aanvraag om omgevingsvergunning. Hiertegen kunnen derden geen bezwaar maken.Inzien aanvraagDe aanvraag en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Deze kunnen op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl.Burgemeester en wethouders van Brummen

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 19-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. gmb-2024-30706

Gerelateerde berichten