Gemeente Brummen - Verleende uitgebreide omgevingsvergunning, het bouwen van 8 levensloopbestendige woningen, Emperweg in Empe

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen - Verleende uitgebreide omgevingsvergunning, het bouwen van 8 levensloopbestendige woningen, Emperweg in Empe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende uitgebreide aanvragen:B&W hebben met toepassing van artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning verleend:Status: definitiefDatum ontvangst: 14 april 2023Datum verzonden besluit: 31 januari 2024 Locatie: Emperweg in Empe. Voor: De aanvraag is voor het bouwen van 8 levensloopbestendige woningen. Registratienummer: 2023-1778.De aanvraag bestaat uit de activiteit: Bouwen van een bouwwerk (art. 2.1 lid 1 sub a Wabo).Inzien vergunningHet besluit met de bijbehorende stukken ligt met ingang van woensdag 7 februari 2024 voor de duur van zes weken ter inzage bij de balie in het gemeentehuis van Brummen en kan op afspraak worden ingezien. Zie voor het maken van een afspraak www.brummen.nl.BeroepBelanghebbenden kunnen beroep instellen tegen het genomen besluit. Dit is geregeld in de Algemene wet bestuursrecht. Tot en met donderdag 26 augustus 2021 kunnen deze belanghebbenden een beroepschrift kenbaar maken bij de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 07-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. gmb-2024-57188

Gerelateerde berichten