Gemeente Brummen – Beëindiging behandeling aanvraag omgevingsvergunning in verband met vergunningvrij, voor het kappen van een goudiep aan de Schubertstraat 21, Eerbeek

DeBrummengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Brummen – Beëindiging behandeling aanvraag omgevingsvergunning in verband met vergunningvrij, voor het kappen van een goudiep aan de Schubertstraat 21, Eerbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Status: beëindigingLocatie: Schubertstraat 21, EerbeekVoor: voor het kappen van een goudiep Activiteiten: Boom kappen of houtopstand vellen Registratienummer: OW 2024-66 Dit is een kennisgeving van een beëindiging aanvraag omgevingsvergunning in verband met vergunningvrij. Hiertegen kunnen derden geen bezwaar maken.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBrummengids.nl op 27-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Brummen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBrummengids.nl
Redactie deBrummengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Brummen
  2. gmb-2024-87713

Gerelateerde berichten