Guus Achterhoek

Guus Achterhoek is een Kringloopwinkel gelegen aan Zutphensestraat 164 in Brummen.

Meer informatie over Guus Achterhoek in Brummen

Bij Guus Achterhoek, een kringloopwinkel in Brummen, kunt u uw oude spullen brengen of laten ophalen. Het hergebruiken van spullen is duurzaam en goed voor het milieu, omdat er geen nieuwe grondstoffen nodig zijn. De ontvangen spullen worden gecontroleerd, schoongemaakt en verkocht in de ruim 1000 m2 grote winkel. Als u spullen wilt afgeven of wilt laten ophalen, kunt u contact opnemen met Guus Achterhoek. De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met zaterdag, en de winkel is gesloten op zondag. Guus Achterhoek is ook actief op social media, zoals Facebook. Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe website, maar voorlopig blijft alle informatie beschikbaar op de huidige website.

Wil je weten wat Guus Achterhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Guus Achterhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Guus Achterhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Guus Achterhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Guus Achterhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Guus Achterhoek

Bezoekers bekeken ook