hart for her Eerbeek

hart for her Eerbeek is een Sportcomplex gelegen aan Stuijvenburchstraat 101 in Eerbeek.

Meer informatie over hart for her Eerbeek in Eerbeek

Het team van hart for her Eerbeek staat klaar om vrouwen te helpen om lekker in hun vel te zitten. Ze bieden een prettige en veilige omgeving waar vrouwen samen kunnen bewegen en zichzelf kunnen zijn. Een proefles is altijd welkom en de gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van de afspraak en daarna verwijderd. Daarnaast biedt hart for her Eerbeek ook hulp bij afvallen en een gezonde levensstijl, in samenwerking met Food & Lifestyle Mariëlle. Er is een kennismakingsactie waarbij vrouwen 5 weken lang onbeperkt kunnen proberen voor eenmalig 55 euro, inclusief intake. Hart for her ondersteunt ook de Nederlandse Hartstichting en streeft ernaar om een miljoen vrouwen sterker te maken. Bij hart for her kun je gewoon binnenkomen zoals je bent.

Wil je weten wat hart for her Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van hart for her Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij hart for her Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hart for her Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar hart for her Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. hart for her Eerbeek

Bezoekers bekeken ook