Havekes Kleinbouw

Havekes Kleinbouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Boerenstraat 14 in Eerbeek.

Meer informatie over Havekes Kleinbouw in Eerbeek

Havekes Kleinbouw is een eenmansbedrijf gevestigd in Eerbeek dat gespecialiseerd is in verbouwingen, renovatie, onderhoudswerk en nieuwbouw voor de kleinbouw en particuliere sector. Het bedrijf biedt een combinatie van ervaring, klantgericht handelen en persoonlijk contact, wat garant staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. De werkzaamheden van Havekes Kleinbouw variëren van het plaatsen van een dakkapel of veranda, het onderhouden van gebouwen, het vervangen van een kozijn, het renoveren van een badkamer, het plaatsen van een garage, schuur of tuinhuisje, tot het aanbouwen of verbouwen van een woning. Voor meer informatie of een offerte kunt u vrijblijvend contact opnemen via e-mail of telefonisch op 06-10586882. Het bedrijf is gevestigd aan de Boerenstraat 14, 6961KC in Eerbeek.

Wil je weten wat Havekes Kleinbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Havekes Kleinbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Havekes Kleinbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Havekes Kleinbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Havekes Kleinbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Havekes Kleinbouw

Bezoekers bekeken ook