HEMA Eerbeek

HEMA Eerbeek is een Warenhuis gelegen aan Oranje Nassauplein 17 in Eerbeek.

Meer informatie over HEMA Eerbeek in Eerbeek

Bij HEMA Eerbeek kun je ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd als je voor 22:00 uur bestelt. Als je ervoor kiest om je bestelling in de winkel op te halen, kun je dit binnen 1-3 werkdagen doen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Je kunt veel HEMA artikelen binnen 30 dagen retourneren in de winkel, zolang het artikel onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Er zijn echter ook artikelen die niet geretourneerd kunnen worden, zoals producten met een houdbaarheidsdatum en op maat gemaakte artikelen. Daarnaast kun je bij HEMA je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Je kunt de voorraad van een artikel in de winkel online bekijken voordat je naar de winkel gaat. HEMA Eerbeek heeft ook nabijgelegen locaties in onder andere Apeldoorn, Velp, Dieren en Zutphen.

Wil je weten wat HEMA Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar HEMA Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Eerbeek

Bezoekers bekeken ook