Hippische Sportvereniging De Veluwezoom

Hippische Sportvereniging De Veluwezoom is een Paardrijschool/manege gelegen aan Professor Weberlaan in Eerbeek.

Meer informatie over Hippische Sportvereniging De Veluwezoom in Eerbeek

H.S.V. De Veluwezoom is een vereniging met een pony en paardenafdeling. De ponyclub is opgericht op 6 maart 1972 en de paardenafdeling op 24 juni 1947. In 1999 zijn de twee verenigingen samengegaan. In 2022 bestaat de vereniging al 75 jaar. De vereniging zet zich volledig in voor de paardensport en organiseert jaarlijks verschillende evenementen en activiteiten, zoals het Concours Hippique Eerbeek en onderlinge wedstrijden. Daarnaast worden er ook schrik- en crosstrainingen gegeven en is er bijvoorbeeld een gezellige barbecue.

Wil je weten wat Hippische Sportvereniging De Veluwezoom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hippische Sportvereniging De Veluwezoom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hippische Sportvereniging De Veluwezoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hippische Sportvereniging De Veluwezoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Hippische Sportvereniging De Veluwezoom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hippische Sportvereniging De Veluwezoom

Bezoekers bekeken ook