Hofstede De Wilderij

Hofstede De Wilderij is een Landhuis gelegen aan Eerbeekseweg 22 in Hall.

Meer informatie over Hofstede De Wilderij in Hall

Hofstede De Wilderij is een accommodatie in Hall, Nederland, die een tuin, barbecuefaciliteiten en een terras biedt. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein en reserveren is niet nodig. De locatie van Hofstede De Wilderij is ideaal voor gasten die willen genieten van de natuur en buitenactiviteiten. Het is gelegen in Hall, Nederland, en biedt een prachtige tuin, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de buitenlucht. Daarnaast zijn er barbecuefaciliteiten en een terras beschikbaar voor gasten om te gebruiken. Met gratis parkeergelegenheid op het terrein hoeven gasten zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats. Hofstede De Wilderij biedt alles wat gasten nodig hebben voor een comfortabel verblijf in Hall.

Wil je weten wat Hofstede De Wilderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hofstede De Wilderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hofstede De Wilderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hofstede De Wilderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Hofstede De Wilderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hofstede De Wilderij

Bezoekers bekeken ook