Hotel Het Oude Postkantoor

Hotel Het Oude Postkantoor is een Hotel gelegen aan Zutphensestraat 6 in Brummen.

Meer informatie over Hotel Het Oude Postkantoor in Brummen

In het historische hart van Brummen is het voormalige postkantoor omgebouwd tot een charmant en intiem hotel genaamd Hotel Het Oude Postkantoor. Het hotel heeft 4 van de 6 gastenkamers in de oude telefooncentrale. Het gebouw, dat een gemeentelijk monument is, heeft veel authentieke elementen behouden en ademt nog steeds de sfeer van het postkantoor-verleden. De postbussenruimte is nu de entree, de bestellerszaal is omgebouwd tot ontbijtzaal en via het oude laadperron kom je in de grote besloten binnenplaats. Het ontbijt wordt geserveerd in de voormalige sorteerzaal en er worden regelmatig klassieke concerten georganiseerd. Het hotel biedt een serene sfeer waar gasten kunnen genieten van een kopje koffie of thee en door de krant kunnen bladeren. Daarnaast worden er ook regelmatig concerten en tentoonstellingen georganiseerd. Het hotel is gelegen aan de Zutphensestraat 6 in Brummen.

Wil je weten wat Hotel Het Oude Postkantoor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Het Oude Postkantoor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Het Oude Postkantoor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Het Oude Postkantoor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Hotel Het Oude Postkantoor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Het Oude Postkantoor

Bezoekers bekeken ook