Huisartsenpraktijk de Meidoorn

Huisartsenpraktijk de Meidoorn is een Huisarts gelegen aan Primulastraat 2-A in Brummen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk de Meidoorn in Brummen

Huisartsenpraktijk de Meidoorn biedt zorg aan de inwoners van Brummen en omliggende buurtschappen. Op hun website vindt u informatie over de praktijk, het team en projecten. U kunt eenvoudig herhaalrecepten aanvragen via het patiëntenportaal en er wordt gewerkt aan de mogelijkheid van beeldbellen. Het bezoekadres is Primulastraat 2a, Brummen. U kunt contact opnemen via telefoon of spoednummer. De praktijk vraagt patiënten om mee te werken aan een enquête om de zorg te verbeteren. Daarnaast is er een verpleegkundige specialist in opleiding actief in de praktijk. Vanaf januari 2023 is het mogelijk om online afspraken te maken voor het avondspreekuur. Verder wordt er zelfhulp aangeboden en kunt u gebruik maken van het patiëntenportaal. De praktijk staat open voor suggesties en feedback van patiënten.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk de Meidoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk de Meidoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk de Meidoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk de Meidoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk de Meidoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk de Meidoorn

Bezoekers bekeken ook