Huisartsenpraktijk de Zegerij

Huisartsenpraktijk de Zegerij is een Huisarts gelegen aan Zegerijstraat 10 in Brummen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk de Zegerij in Brummen

Huisartsenpraktijk De Zegerij is een huisartsenpraktijk in het dorp Brummen en biedt zorg aan de inwoners van Brummen en omliggende buurtschappen. Het team bestaat uit 2 huisartsen, 2 praktijkondersteuners (POH) Somatiek, een POH GGZ en vier doktersassistentes. De praktijk is ook een opleidingspraktijk en heeft regelmatig een co-assistent en stagiaire doktersassistent. De praktijk hanteert de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) om privacy te waarborgen. Verder is er informatie te vinden over de patiëntenomgeving waar veilig zorg online geregeld kan worden. In geval van spoed kan er gebeld worden naar de huisarts tijdens kantooruren en naar de huisartsenpost buiten kantooruren. De praktijk biedt ook de mogelijkheid tot bloedprikken op afspraak. Daarnaast is er een nieuwsbrief waarin belangrijke aanpassingen in de werkwijze worden gecommuniceerd, zoals het inloopspreekuur voor korte vragen en kleine kwaaltjes. De praktijk is gevestigd aan de Zegerijstraat 10 in Brummen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk de Zegerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk de Zegerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk de Zegerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk de Zegerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk de Zegerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk de Zegerij

Bezoekers bekeken ook