Huisartsenpraktijk Marktplein

Huisartsenpraktijk Marktplein is een Huisarts gelegen aan Marktplein 19 in Brummen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Marktplein in Brummen

Huisartsenpraktijk Marktplein bevindt zich op het Marktplein 19 in Brummen en is geaccrediteerd volgens de richtlijnen van het Nederlandse Huisartsen Genootschap. In de praktijk werken drie huisartsen: mevrouw drs. K. van Bosheide, de heer drs. T.A.M. Geverink en mevrouw drs. J. Arnts. Daarnaast fungeert de praktijk als stageplek voor de opleiding tot huisarts. De praktijk is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0575-561281. Buiten praktijkuren kan er gebeld worden met de Regionale Huisartsen Spoedpost Zutphen op telefoonnummer 085-0791111.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Marktplein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Marktplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Marktplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Marktplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Marktplein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Marktplein

Bezoekers bekeken ook