IJsselhuisje

IJsselhuisje is een Hotel gelegen aan Cortenoever in Brummen.

Meer informatie over IJsselhuisje in Brummen

Het IJsselhuisje is een prachtig vrijstaand huisje voor twee personen gelegen aan de IJssel. Het huisje heeft terrassen rondom en biedt uitzicht op de akkers, boomgaard en de snelstromende IJssel. Het bevindt zich in de uiterwaarden van de IJssel in Cortenoever, een bijzonder natuurgebied dat onderdeel is van de vogelrichtlijn beschermingszone. Het hoofdhuis, genaamd "Het Fort", was vroeger een steenoven die gebruikt werd voor de fabricage van bakstenen. Op het terrein zijn twee kleiputten te vinden, die nu dienen als poel met diverse flora en fauna. Aan de westzijde van het IJsselhuisje is een klassieke boomgaard te vinden met verschillende soorten fruitbomen.

Wil je weten wat IJsselhuisje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsselhuisje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsselhuisje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsselhuisje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar IJsselhuisje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsselhuisje

Bezoekers bekeken ook