Indoor Sport Brummen

Indoor Sport Brummen is een Sportschool gelegen aan L.R. Beijnenlaan 20A in Brummen.

Meer informatie over Indoor Sport Brummen in Brummen

De sportschool van Brummen, Indoor Sport, biedt verschillende mogelijkheden zoals fitness, personal training, groepslessen en wellness. Ze hebben positieve recensies van klanten en hanteren aantrekkelijke tarieven. Bij alle abonnementen is onbeperkt fitness en groepslessen inbegrepen, evenals een eigen Indoor Sport app, virtuele trainingsruimte en een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Ze bieden ook een overstapservice aan. Personal training is geschikt voor iedereen en ze helpen je met het behalen van jouw persoonlijke doelen op het gebied van bewegen, voeding en ontspanning. Hun gespecialiseerde coaches maken programma's op maat en kunnen ook helpen bij klachten of blessures. Door het opvolgen van de adviezen kun je na afloop van het programma jouw resultaten behouden en verder uitbreiden. Het trainen met een (personal) trainer is de meest effectieve manier om naar je doel toe te werken en ze bieden ook groepslessen aan, zowel live als virtueel. Je kunt een gratis intakegesprek aanvragen om meer informatie te krijgen en een afspraak te maken. Ze bieden ook een gratis 14 dagen pas aan om de sportschool uit te proberen.

Wil je weten wat Indoor Sport Brummen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Indoor Sport Brummen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Indoor Sport Brummen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Indoor Sport Brummen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Indoor Sport Brummen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Indoor Sport Brummen

Bezoekers bekeken ook