Jan Strijker

Jan Strijker is een Sportmasseur gelegen aan Vosstraat 9 in Brummen.

Meer informatie over Jan Strijker in Brummen

Bij hardloopbegeleiding en sportmassage Jan Strijker kun je terecht voor sportmassages en hardloopbegeleiding. Jan heeft al sinds 1998 ervaring in het geven van sportmassages en heeft veel mensen behandeld, waaronder sporters en mensen met spannings- en houdingsklachten. Hij heeft ook stoelmassages gegeven bij verschillende bedrijven. Daarnaast heeft Jan veel kennis van hardloopblessures door zijn ervaring als looptrainer. Hij biedt massages aan in zijn praktijk in Oeken of op locatie. Voor hardloopbegeleiding werkt Jan alleen nog individueel of op korte projectbasis. Hij heeft veel mensen begeleid naar wedstrijden van korte afstand tot ultra lang, zowel individueel als bij atletiekverenigingen. Hij heeft zelf ook veel wedstrijden gelopen, zowel op de weg als op trails in binnen- en buitenland. Jan is ook de oprichter van de Veluwezoomtrail en de Posbanktrail. Zijn praktijk is gevestigd in Oeken.

Wil je weten wat Jan Strijker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jan Strijker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jan Strijker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jan Strijker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Jan Strijker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jan Strijker

Bezoekers bekeken ook