Jeannette's Nailsstudio

Jeannette's Nailsstudio is een Nagelstudio gelegen aan Kattedoorn 10 in Eerbeek.

Meer informatie over Jeannette's Nailsstudio in Eerbeek

Bij Jeannette's Nailstudio kunt u terecht voor perfect gestylde nagels. Jeannette is een gediplomeerd Allround Nagelstyliste sinds 2001 en biedt professionaliteit, hygiëne, vakmanschap en persoonlijk advies. De studio is gevestigd bij haar woning in Eerbeek en heeft een eigen entree en gratis parkeergelegenheid. Er wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit nagelproducten en de nieuwste nageltechnieken, met name de O.P.I. producten uit Amerika. Kunstnagels zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen met probleemnagels of nagelbijters. Jeannette informeert u graag over de mogelijkheden om uw natuurlijke nagels te verbeteren of te verfraaien. In haar portfolio kunt u voorbeelden van haar werk bekijken en de actuele tarieven zijn beschikbaar. Daarnaast biedt ze arrangementen aan, zoals een bruidsarrangement en een nagelbijtarrangement. U kunt contact opnemen via telefoonnummer +31(6) 2094 5242.

Wil je weten wat Jeannette's Nailsstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jeannette's Nailsstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jeannette's Nailsstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeannette's Nailsstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Jeannette's Nailsstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jeannette’s Nailsstudio

Bezoekers bekeken ook