Johannas Handelshuis

Johannas Handelshuis is een Woonwinkel gelegen aan Karel van Gelreweg 30 in Eerbeek.

Meer informatie over Johannas Handelshuis in Eerbeek

Bij Johanna's Handelshuis kan je unieke industriële meubelstukken vinden die een tweede leven hebben gekregen. Denk aan stalen lockerkasten, oude werkbanken en houten stoelen met een verhaal en een verleden. Deze producten hebben gebruikssporen en hebben bijvoorbeeld in fabrieken of scholen gestaan. Het Handelshuis is altijd op zoek naar unieke meubels en ze bieden ook de mogelijkheid om actief voor jou op zoek te gaan naar een specifiek meubel. Op de website kan je het aanbod bekijken en je kan ook een review achterlaten over de producten en service. Voor contact kan je mailen naar info@johannashandelshuis.nl of bellen naar Monica Bosgoed-Wolters op 06 - 48 27 02 67 of Roy Bosgoed op 06 - 54 22 24 10. Het bezoekadres is Karel van Gelreweg 30 in Eerbeek.

Wil je weten wat Johannas Handelshuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Johannas Handelshuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Johannas Handelshuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Johannas Handelshuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Johannas Handelshuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Johannas Handelshuis

Bezoekers bekeken ook