Judoschool Pot

Judoschool Pot is een Judoschool gelegen aan Troelstralaan 45 in Brummen.

Meer informatie over Judoschool Pot in Brummen

Judoschool Pot is een judo en BJJ school in Zutphen, Brummen, Dieren, Gorssel en Eerbeek waar iedereen, ongeacht niveau of leeftijd, welkom is. Ze hebben een specifieke benadering en manier van leren voor elke deelnemer en groep. De school heeft een professionele achtergrond in het onderwijs en probeert waardering en aandacht te hebben voor elk lid. Ze geven les op meerdere locaties in Zutphen en omgeving voor dezelfde prijs. Ze organiseren clubkampioenschappen, nemen deel aan toernooien en gaan kijken bij professionele sporters. Daarnaast organiseren ze in de zomer een judokamp.

Wil je weten wat Judoschool Pot verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judoschool Pot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judoschool Pot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judoschool Pot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Judoschool Pot reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judoschool Pot

Bezoekers bekeken ook