Kamo Tex

Kamo Tex is een Kledingwinkel gelegen aan Hazenberg 18H in Brummen.

Meer informatie over Kamo Tex in Brummen

Ongeveer 15 jaar geleden begonnen we met KAMO Tex als groothandel voor gebruikte vintage en tweedehands kleding. In het begin verkochten we tweedehands kleding op de vlooienmarkt in Arnhem en Roermond, waar we de liefde voor vintage kleding ontwikkelden en het bedrijf begonnen. Al vele jaren opereren we uitsluitend als groothandel in vintage en tweedehands artikelen en zijn we gestopt met de verkoop in de detailhandel. Tegenwoordig zijn we de belangrijkste leverancier voor veel verschillende winkels en groothandels over de hele wereld. Ons bedrijf verzamelt en koopt dagelijks ongeveer 35 ton kleding, schoenen en poetslappen in, die worden verwerkt tot verschillende productcategorieën. Het eindproduct wordt vanuit ons hoofdkantoor verzonden naar zakelijke partners over de hele wereld. De contactgegevens van Kamo Tex zijn: adres, telefoonnummer, mobiel nummer, e-mailadres en website. De manager van het bedrijf is Kamiran Al-Ahmed. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en heeft een btw-nummer en registratienummer bij de Kamer van Koophandel.

Wil je weten wat Kamo Tex verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kamo Tex of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kamo Tex? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kamo Tex het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Kamo Tex reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kamo Tex

Bezoekers bekeken ook