Kasteel Engelenburg

Kasteel Engelenburg is een Hotel gelegen aan Eerbeekseweg 6 in Brummen.

Meer informatie over Kasteel Engelenburg in Brummen

Engelenburg Castle, gelegen in het hart van Nederland, biedt verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf. Of je nu een kamer wilt reserveren, geschiedenis wilt vieren, de geschiedenis wilt proeven, wilt dromen over geschiedenis, geschiedenis wilt vieren of geschiedenis wilt spelen, het kan allemaal bij Kasteel Engelenburg. Het restaurant biedt een uitgebreide dinerervaring en op de golfbaan kun je een balletje slaan. Voor speciale evenementen, zoals bruiloften, zijn er verschillende locaties beschikbaar. Daarnaast kun je de omgeving verkennen en genieten van de vele activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt van het kasteel. Er zijn ook exclusieve aanbiedingen beschikbaar, zoals het Game Package, het Christmas 2023 arrangement en het Castle Package. Ten slotte kun je de Kasteel Engelenburg Gallery bekijken en je abonneren op de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Wil je weten wat Kasteel Engelenburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kasteel Engelenburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kasteel Engelenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kasteel Engelenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Kasteel Engelenburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kasteel Engelenburg

Bezoekers bekeken ook