Konijnenberg Bos en Groen

Konijnenberg Bos en Groen is een Boomverzorging gelegen aan Ringlaan 23 in Eerbeek.

Meer informatie over Konijnenberg Bos en Groen in Eerbeek

Konijnenberg Bos en Groen is een hoveniersbedrijf dat al sinds 1989 actief is in Eerbeek en omstreken. Ze zijn gespecialiseerd in boomverzorging en bieden diensten aan op het gebied van ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen. Ze geloven dat elke boom verzorging nodig heeft en dat goede boomverzorging de levensduur van bomen bevordert. Ze werken voor verschillende klanten, waaronder bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Het bedrijf heeft momenteel vacatures openstaan voor een Vakbekwaam Hovenier en European Tree Workers. Ze hebben verschillende keurmerken en je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Hun contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Konijnenberg Bos en Groen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Konijnenberg Bos en Groen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Konijnenberg Bos en Groen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Konijnenberg Bos en Groen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Konijnenberg Bos en Groen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Konijnenberg Bos en Groen

Bezoekers bekeken ook