Kruijer meubelstoffering

Kruijer meubelstoffering is een Stofferingszaak gelegen aan Oranje Nassauplein 24 in Eerbeek.

Meer informatie over Kruijer meubelstoffering in Eerbeek

Kruijer Meubelstoffering is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bekleden van meubels en het vlechten van rieten en biezen stoelen. Theo Kruijer, de eigenaar, kan u helpen om uw meubels weer in ere te herstellen. Ze proberen altijd aan de wensen van de klant te voldoen en passen zich daarop aan. U kunt contact met hen opnemen via telefoon, app, mail of chat. Ook kunt u een vrijblijvende afspraak maken om langs te komen en de mogelijkheden te bespreken. Ze hebben een groot aanbod aan degelijke meubelstoffen en leder, die voornamelijk gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Daarnaast gebruiken ze materialen van hoge kwaliteit om de draagkracht te vergroten. Het is ook mogelijk om materiaal bij hen te kopen om zelf aan uw project te werken. Ze bieden garantie op hun werk, waarbij de garantie afneemt over de jaren.

Wil je weten wat Kruijer meubelstoffering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kruijer meubelstoffering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kruijer meubelstoffering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kruijer meubelstoffering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Kruijer meubelstoffering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kruijer meubelstoffering

Bezoekers bekeken ook