Landschapscamping 't Lentinck

Landschapscamping 't Lentinck is een Kampeerterrein gelegen aan Windheuvelstraat 7 in Brummen.

Meer informatie over Landschapscamping 't Lentinck in Brummen

Landschapscamping 't Lentinck is een kleinschalige camping gelegen tussen Zutphen en Brummen. De camping bevindt zich in het coulissenlandschap van de Veluwezoom en is omringd door een traditionele boerderij en landgoederen. De camping heeft 35 kampeerplekken met weids uitzicht en biedt privacy en een landelijke sfeer door de aanwezigheid van meidoornhagen, fruit- en notenbomen en knotwilgen. Auto's zijn alleen toegestaan bij aankomst en vertrek. Op elke plek kan elektriciteit worden afgenomen. Het kampeerterrein is geopend van 15 maart tot 15 november. Er is een "campingwoonkamer" met faciliteiten zoals een zithoek, satelliet-tv, bibliotheek en leestafel. Daarnaast zijn er 4 ruime douches, 4 toiletten, een wascabine, diverse wastafels, afwasgelegenheid en een centrifuge in het toiletgebouw. Warm water is inbegrepen. Reserveringen kunnen telefonisch worden gemaakt tussen 18:30 en 20:00 uur.

Wil je weten wat Landschapscamping 't Lentinck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landschapscamping 't Lentinck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landschapscamping 't Lentinck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landschapscamping 't Lentinck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Landschapscamping 't Lentinck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landschapscamping ’t Lentinck

Bezoekers bekeken ook