Le Brocant'age

Le Brocant'age is een Antiekwinkel gelegen aan Smeestraat 19 in Eerbeek.

Meer informatie over Le Brocant'age in Eerbeek

Le Brocant'age is een unieke winkel waar je antiek en brocante kunt vinden uit Frankrijk, België en Nederland. Ze bieden snelle levering en 14 dagen bedenktijd. De verzendkosten beginnen bij € 4,50 en je kunt je bestelling altijd volgen met track&trace. Daarnaast hebben ze een showroom die op afspraak geopend is en bieden ze persoonlijke bezorging aan huis voor meubels. Het persoonlijke contact met klanten vinden ze erg belangrijk. Ze hebben een knusse showroom in Eerbeek op de Veluwe en ze verzenden naar elk land. Als je land niet in de verzendlijst staat, kun je een e-mail sturen en zullen ze de verzendkosten voor je bekijken. Ze hebben ook een selectie van recent geplaatste artikelen, zoals een verzilverde Gero strooilepel, een brocante koperen kandelaar, een brocante wildrek, een set van 6 Franse wijnglazen, een sierlijke verzilverde kaviaar roltop en een sierlijke verzilverde terrine. Je kunt je bestelling ook gratis afhalen om verzendkosten te besparen. De contactgegevens zijn: telefoonnummer 06-54 94 20 06 en e-mailadres info@lebrocantage.nl. De showroom bevindt zich op Smeestraat 19, 6961 DG Eerbeek.

Wil je weten wat Le Brocant'age verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Le Brocant'age of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Le Brocant'age? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Le Brocant'age het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Le Brocant'age reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Le Brocant’age

Bezoekers bekeken ook