Litania's Zonnestraal

Litania's Zonnestraal is een Kringloopwinkel gelegen aan Zutphensestraat 115 in Brummen.

Meer informatie over Litania's Zonnestraal in Brummen

Stichting Litania is een organisatie die zich inzet voor kinderen met een beperking in de gemeente Bronckhorst. Ze proberen deze kinderen te voorzien van aangepast materiaal, zoals een aangepaste fiets of een badstoeltje, dat niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar of gemeente. De stichting verwervt het benodigde geld hiervoor uit de kringloopwinkels in Hengelo, Brummen en Doesburg. Daarnaast bieden ze ook ondersteuning aan andere stichtingen en verenigingen om het makkelijker te maken voor kinderen met een beperking om mee te kunnen doen. De stichting is opgericht in 2011 door Arie en Petra Blom, die een rolstoelfiets wilden aanschaffen voor hun zwaar beperkte dochter Litania. Ze begonnen met het aanbieden van spullen op rommelmarkten en openden later een winkel met tweedehands artikelen. Nu zijn er vier kringloopwinkels waarvan de opbrengst naar de stichting gaat. Daarnaast denkt de stichting ook mee om speeltuinen toegankelijk te maken. De Stichting Litania is blij met haar donateurs en biedt de mogelijkheid om klein huisraad in te brengen bij alle winkels. De stichting ontstond nadat Arie en Petra Blom op zoek waren naar een manier om met hun dochter Litania te kunnen fietsen, aangezien zij lichamelijk beperkt is. Ze kwamen uit bij een rolstoelfiets, maar kregen te horen dat deze niet vergoed werd door zorgverzekeraar of gemeente.

Wil je weten wat Litania's Zonnestraal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Litania's Zonnestraal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Litania's Zonnestraal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Litania's Zonnestraal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Litania's Zonnestraal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Litania’s Zonnestraal

Bezoekers bekeken ook