Marion Geerligs Eerbeek

Marion Geerligs Eerbeek is een Meubelaccessoires gelegen aan Coldenhovenseweg 65 in Eerbeek.

Meer informatie over Marion Geerligs Eerbeek in Eerbeek

Op de website van Marion en Albert Geerligs delen ze hun passie en liefde voor interieur met klanten. Ze geven advies over vloeren, raamdecoraties, kleuradvies en het herstofferen van meubelen. Vanaf 1 oktober 2022 hebben ze uitbreiding gekregen in hun showroom waar ze alles over Auping slaapcomfort verkopen, inclusief ledikanten, boxsprings, matrassen en bedtextiel. Ze bieden persoonlijk en eerlijk advies op maat, en dit kan op afspraak in hun showroom in Deventer bij Groen Woning-projectinrichting. Daarnaast verkoopt Marion ook merken zoals OPTIDEE comfort en LR Health & Beauty, die alleen op afspraak bij haar of bij de klant thuis verkrijgbaar zijn. Haar contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Marion Geerligs Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marion Geerligs Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marion Geerligs Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marion Geerligs Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Marion Geerligs Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marion Geerligs Eerbeek

Bezoekers bekeken ook