Mitra Eerbeek

Mitra Eerbeek is een Slijterij gelegen aan Oranje Nassauplein 12 in Eerbeek.

Meer informatie over Mitra Eerbeek in Eerbeek

Mitra is een van de grootste drankenspeciaalzaken in Nederland met een breed assortiment aan dranken. Ze bieden verschillende soorten dranken aan, zoals wijn, whisky, bier en gedistilleerd. Naast dranken verkopen ze ook cadeaus en boeken. Mitra organiseert jaarlijks duizend proeverijen en heeft deskundig personeel dat advies kan geven over dranken en feesten. Ze hebben ook een webshop waar je geschenken kunt kopen en ze op de juiste manier kunnen inpakken. Mitra heeft verschillende medewerkers, waaronder Martin Velthoen. Ze hebben ook een klantenservice en een loyaliteitsprogramma voor klanten.

Wil je weten wat Mitra Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mitra Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mitra Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mitra Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Mitra Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mitra Eerbeek

Bezoekers bekeken ook