Mooi Bali

Mooi Bali is een Woonwinkel gelegen aan Mercuriusweg 23 in Brummen.

Meer informatie over Mooi Bali in Brummen

Mooi Bali is een bedrijf dat exclusieve meubels en woonaccessoires uit Bali aanbiedt. Ze gaan zelf op zoek naar unieke producten in Bali om ervoor te zorgen dat ze een goed en uniek product hebben dat aan al hun kwaliteitseisen voldoet. Alles is handgemaakt en er is geen tweede van te vinden. Sommige producten kunnen iets verschillen in maat. Ze doen zowel inkopen voor particulieren als winkeliers, dus als je interesse hebt in een bepaald product, kun je contact met hen opnemen. Naast de webshop heeft Mooi Bali ook een showroom en loods die je kunt bezoeken op afspraak. Je bent van harte welkom!

Wil je weten wat Mooi Bali verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mooi Bali of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mooi Bali? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mooi Bali het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Mooi Bali reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mooi Bali

Bezoekers bekeken ook