Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull

Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull is een Kampeerterrein gelegen aan Hallseweg 10 in Hall.

Meer informatie over Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull in Hall

Tussen de Veluwe en de uiterwaarden van de IJssel ligt natuurkampeerterrein Het Hallse Hull. Het terrein is erg geliefd en biedt een mengeling van rust en avontuur. Kampeerders die op zoek zijn naar eenvoud en rust kunnen genieten van prachtige ruime plekken middenin de natuur. Voor gezinnen die avontuurlijk willen kamperen is er volop ruimte voor sport en spel, en als het weer het toelaat kunnen ze zelfs een kampvuur maken. Het terrein heeft alle basisvoorzieningen, zoals wifi, goed sanitair, een wasmachine en droger, en een overdekte kapschuur. Het Hallse Hull wordt beheerd door vrijwilligers en je kunt er kamperen met een Nivon-lidmaatschap of een natuurkampeerkaart. Elk jaar vindt er op Het Hallse Hull het PiKa Festival plaats, het grootste evenement van het Nivon met muziek, dans, workshops en spellen voor jong en oud. Daarnaast worden er ook succesvolle zomerkampen voor kinderen en jongeren georganiseerd. Het terrein biedt ook winterkamperen aan en is een goede uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. Het ligt aan twee Nivon wandelroutes en is ook dichtbij Hanzesteden Deventer, Zutphen en Doesburg en nationaal Park De Hoge Veluwe.

Wil je weten wat Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull

Bezoekers bekeken ook