Nicolien's Haarmode

Nicolien's Haarmode is een Kapper gelegen aan Tuinstraat 2B in Brummen.

Meer informatie over Nicolien's Haarmode in Brummen

Bij Nicolien's Haarmode hebben ze alle tijd en aandacht voor hun klanten. Of je nu een nieuwe coupe wilt, een andere look, of gewoon goed geknipt en gewassen wilt worden, bij deze salon zit je goed. Ze bieden kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies voor al je vragen over behandelingen of een ander kapsel. Je kunt altijd langskomen voor een afspraak of even bellen om zeker te zijn van tijd. Daarnaast kun je ook zonder afspraak binnenlopen en als ze tijd hebben, helpen ze je direct. Op donderdag en vrijdagavond is er koopavond en kun je tot 20.00 uur terecht. Het team van Nicolien's Haarmode verwelkomt je graag en de openingstijden zijn maandag van 13.00 tot 17.30, dinsdag en woensdag van 8.30 tot 17.30, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 20.00, en zaterdag van 8.30 tot 14.00. Je kunt contact opnemen met de salon via het telefoonnummer 0575 - 565236.

Wil je weten wat Nicolien's Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nicolien's Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nicolien's Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nicolien's Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Nicolien's Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nicolien’s Haarmode

Bezoekers bekeken ook