Office Deal

Office Deal is een Kantoorboekhandel gelegen aan Stuijvenburchstraat 36 in Eerbeek.

Meer informatie over Office Deal in Eerbeek

Kantoorboekhandel Hendriks is een bedrijf dat al 50 jaar bestaat en gevestigd is in Eerbeek. Eigenaresse Inez Hendriks gelooft in de combinatie van een mooie winkel en een goede webshop. Ze heeft meer dan 18.000 kantoorartikelen op voorraad en als iets niet beschikbaar is, gaat ze op zoek. Recent heeft ze onder andere pallets papier, iPad hoezen, bedrukte en blanco notitieblokken, printers, bedrukte USB-sticks en monitoren kunnen vinden voor klanten. Inez levert met zorg en aandacht en hoopt klanten te verwelkomen in haar winkel of webshop. De contactgegevens van Kantoorboekhandel Hendriks zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Office Deal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Office Deal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Office Deal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Office Deal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Office Deal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Office Deal

Bezoekers bekeken ook