Opslagbox Zutphen biedt diverse oplossingen bij ruimtegebrek

Opslagoplossingen voor iedereen

Opslagbox Zutphen biedt een brede variëteit aan opslagoplossingen, variërend van persoonlijke opslagboxen tot grotere garageboxen, perfect voor zowel particulieren als bedrijven. Met opties die beginnen vanaf slechts 1m³ en gaan tot meer dan 100m³, is er altijd een oplossing die bij jouw behoeften past. Deze boxen zijn beschikbaar op zowel de begane grond als op de eerste verdieping van beveiligde en verwarmde loodsen, waarbij faciliteiten zoals overdekt laden en lossen en interne transportmiddelen gratis ter beschikking staan​​.

Diverse opslagmogelijkheden

Naast de traditionele opslagboxen biedt Opslagbox Zutphen ook mobiele opslagboxen die aan huis geleverd kunnen worden. Dit is ideaal voor wie de voorkeur geeft aan het gemak van het laden van de box op eigen terrein. Zodra je klaar bent, haalt Opslagbox Zutphen de box op en slaat deze veilig op in hun faciliteiten. Voor buitenshuis opslag zijn er speciale buitenboxen beschikbaar die goed geïsoleerd en geventileerd zijn, ideaal voor items zoals tuinmeubilair of grotere bedrijfsmaterialen​​​​.

Kosten en flexibele voorwaarden

Opslagbox Zutphen staat bekend om hun transparante en scherpe prijsstelling en daar zijn ze trots op. De prijzen voor standaard opslagboxen starten al vanaf €8 per maand. Belangrijk is dat er geen verborgen kosten zijn en dat de huur maandelijks opzegbaar is na een minimale huurperiode van één maand, wat zorgt voor maximale flexibiliteit en geen onnodige kosten voor onze huurders. Mobiele opslagboxen zijn beschikbaar vanaf €20 per maand​​​​ en een opslagcontainer aan huis is beschikbaar vanaf €35 per maand.

Zakelijke opslagoplossingen

Voor zakelijke klanten biedt Opslagbox Zutphen speciale faciliteiten zoals bedrijfs- en kantoorruimtes, ideaal voor zzp’ers of als hobbyruimte. Deze ruimtes zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals een goede internetverbinding, ledverlichting, en camerabewaking. Bovendien zijn ze flexibel te huren met een minimale huurperiode van drie maanden, wat zeer handig is voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibele opslagopties​​​​.

Klantgerichte service

Opslagbox Zutphen staat we bekend om onze klantgerichte aanpak. Met een geschiedenis die teruggaat tot de vroege jaren ’90 en oorspronkelijk gestart als een familiebedrijf, hechten ze veel waarde aan persoonlijke service en klantkennis. Aljan en Rolien Annevelink, de eigenaren, zorgen persoonlijk voor dat hun klanten de beste service en advies krijgen, afgestemd op hun persoonlijke situaties​​.

Opslagbox Zutphen biedt dus een scala aan flexibele en veilige opslagopties die aansluiten bij diverse behoeften, of je nu tijdelijk extra ruimte nodig hebt of een permanente oplossing zoekt voor zakelijke doeleinden.

Share this article

Author

Picture of Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Brummen Gezellig op de Veluwe

Brummen is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Brummen. Op deBrummengids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBrummengids? Neem dan contact met ons op.