Pannenkoekenrestaurant De Brugkabouter

Pannenkoekenrestaurant De Brugkabouter is een Restaurant gelegen aan Brummenseweg 16 in Eerbeek.

Meer informatie over Pannenkoekenrestaurant De Brugkabouter in Eerbeek

Pannenkoekenrestaurant de Brugkabouter in Eerbeek is een gezellige plek waar zowel kinderen als volwassenen zich kunnen vermaken. Het restaurant heeft zowel een binnen- als buitenspeeltuin, waar kinderen kunnen spelen met grote legostenen. De speeltuin is gratis toegankelijk als er van de kaart wordt gegeten. Daarnaast biedt het restaurant de mogelijkheid om buiten te picknicken met een picknickmand. In de omgeving kunnen gasten ook genieten van activiteiten zoals waterfietsen, kanoën en kayakken. Het restaurant is ook geschikt voor familiedagen en kinderfeestjes. Er is ook een maisdoolhof waar kinderen kunnen speuren naar speciale borden. Het restaurant heeft verschillende pannenkoeken op het menu staan en beschikt over een midgetgolfbaan. De contactgegevens van het restaurant zijn te vinden op hun website, waar ook de openingstijden vermeld staan. In de zomer is het restaurant alle dagen open.

Wil je weten wat Pannenkoekenrestaurant De Brugkabouter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenrestaurant De Brugkabouter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenrestaurant De Brugkabouter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenrestaurant De Brugkabouter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Pannenkoekenrestaurant De Brugkabouter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenrestaurant De Brugkabouter

Bezoekers bekeken ook