Professionele tennisbegeleiding R. de Gans

Professionele tennisbegeleiding R. de Gans is een Tennisvereniging gelegen aan Stuijvenburchstraat 9 in Eerbeek.

Meer informatie over Professionele tennisbegeleiding R. de Gans in Eerbeek

Professionele tennisbegeleiding is beschikbaar voor gemotiveerde spelers van elk niveau die het maximale uit zichzelf willen halen. Er zijn ook mogelijkheden voor spelers die een professionele tenniscarrière ambiëren. Het doel is om optimale trainingsomstandigheden te creëren, waarbij spelers individueel worden begeleid om maximale progressie te bereiken. Roald de Gans is een professionele tennisbegeleider die zijn CIOS diploma heeft behaald in 2002. Hij heeft zich verder ontwikkeld door trainingen te volgen van voormalige professionele tennissers, zoals Huib Troost. Tennisbegeleiding werkt volgens het natuurlijke leerproces, waarbij spelers zelf technieken en tactieken ontdekken. De trainer creëert een natuurlijk ontwikkelingsproces door middel van creatieve oefeningen. Spelers worden uitgedaagd om na te denken over hun spel en analytische vragen worden gesteld om hen te helpen ontdekken wat werkt en wat niet. De belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle ontwikkeling zijn plezier, uitdagend materiaal en afwisselende oefeningen. Tennisbegeleiding biedt ook trainingen voor kinderen van 5 tot 8 jaar, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van bewegingsvaardigheden en het leggen van een goede basis voor wedstrijdtennis. Spelers kunnen zelf het aantal trainingen per week kiezen en er zijn verschillende pakketten beschikbaar, waaronder groepstrainingen, privétrainingen en loop- en coördinatietraining. Spelers.

Wil je weten wat Professionele tennisbegeleiding R. de Gans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Professionele tennisbegeleiding R. de Gans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Professionele tennisbegeleiding R. de Gans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Professionele tennisbegeleiding R. de Gans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Professionele tennisbegeleiding R. de Gans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Professionele tennisbegeleiding R. de Gans

Bezoekers bekeken ook