Protestantse Gemeente te Hall en Voorstonden

Protestantse Gemeente te Hall en Voorstonden is een Protestantse kerk gelegen aan Dorpsstraat 57 in Hall.

Meer informatie over Protestantse Gemeente te Hall en Voorstonden in Hall

De Ludgeruskerk in Hall heet u van harte welkom. Deze protestantse gemeente heeft verschillende contactpersonen, waaronder pastor Jolanda Aantjes en voorzitter van de kerkenraad Harrry van Galen. De kerkrentmeesters zijn Marijke Visser en Hans Aantjes, en de diakenen zijn Gerrit Weenink en Henk Wijnen. Voor vragen over ledenadministratie kunt u terecht bij Gerrie Hoekman. Als u geïnteresseerd bent in het bezichtigen, huren of reserveren van het kerkgebouw, kunt u contact opnemen met Janny de Jong. Verder is er een kerkblad waarvoor u contact kunt opnemen via kerkblad@hallsekerk.nl. De bankrekeningnummers van de protestantse gemeente, de diaconie en de stichting tot instandhouding van het monument de Hallse Kerk worden ook vermeld.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente te Hall en Voorstonden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente te Hall en Voorstonden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente te Hall en Voorstonden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente te Hall en Voorstonden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Protestantse Gemeente te Hall en Voorstonden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente te Hall en Voorstonden

Bezoekers bekeken ook