Protestantse Kerk Brummen

Protestantse Kerk Brummen is een Protestantse kerk gelegen aan Kerkstraat 17 in Brummen.

Meer informatie over Protestantse Kerk Brummen in Brummen

De Protestantse Gemeente Brummen is een veelkleurige gemeente die omziet naar elkaar en naar de omgeving en het dorp. Op de website worden de komende kerkdiensten aangekondigd, evenals culturele voorstellingen in de Pancratiuskerk en evenementen in Brummen. Er is ook informatie te vinden over de contactgegevens van de predikanten en het algemene contactadres. Daarnaast zijn er foto's te zien van eerdere vieringen en van een bezoek van drie studenten van de VU aan de kerkelijke gemeente. De website biedt ook de mogelijkheid om vieringen live te bekijken via YouTube.

Wil je weten wat Protestantse Kerk Brummen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Kerk Brummen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Kerk Brummen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Kerk Brummen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Protestantse Kerk Brummen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Kerk Brummen

Bezoekers bekeken ook