Restaurant De Korenmolen

Restaurant De Korenmolen is een Restaurant gelegen aan Kanaalweg 3 in Eerbeek.

Meer informatie over Restaurant De Korenmolen in Eerbeek

In het Grand Cafe De Korenmolen in Eerbeek, gelegen tussen het Veluwe Massief en de IJsselvallei, kun je terecht voor ontspanning en culinair genot. De Korenmolen is een ideale locatie om te trouwen, met een rustieke en gastvrije sfeer. Er zijn verschillende mogelijkheden om te trouwen, zoals onder de bomen in de tuin, in de historische oliemolen, bij de openhaard in het restaurant of in de sfeervol uitgelichte zaal. De oliemolen en het Webersbos vormen een prachtig decor voor huwelijksfoto's. De Korenmolen heeft bijna 20 jaar ervaring in het vieren van huwelijken en is nu ook een officiële trouwlocatie. Ze helpen graag met de planning van de dag en zorgen ervoor dat het een perfecte dag wordt die past bij het bruidspaar. Een persoonlijk gesprek kan worden gepland om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Wil je weten wat Restaurant De Korenmolen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Korenmolen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Korenmolen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Korenmolen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Restaurant De Korenmolen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Korenmolen

Bezoekers bekeken ook