Restaurant Eerbeek

Restaurant Eerbeek is een Restaurant gelegen aan Professor Weberlaan 1 in Eerbeek.

Meer informatie over Restaurant Eerbeek in Eerbeek

In het à la carte restaurant van Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek kunt u genieten van heerlijke gerechten bereid door de chef-kok en zijn team. Het restaurant biedt een ongedwongen sfeer en serveert onder andere ontbijt, lunch, diner en High Tea. Daarnaast is er ook een gezellige bistro en een ruim terras waar u kunt ontspannen. Er worden regelmatig seizoensspecials aangeboden. Verder worden er verschillende acties en evenementen georganiseerd, zoals een babyshowerborrel, Fletcher's High Tea, een Fletcher Special met runderribstuk, een 3-gangen Wildmenu en culinaire kerstdiners. Op oudejaarsavond kunt u genieten van een smaakvol en feestelijk diner. Voor het laatste nieuws en aanbiedingen kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Restaurant Eerbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Eerbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Eerbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Eerbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Restaurant Eerbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Eerbeek

Bezoekers bekeken ook