Restaurant Tante Blanche

Restaurant Tante Blanche is een Restaurant gelegen aan Arnhemsestraat 22 in Brummen.

Meer informatie over Restaurant Tante Blanche in Brummen

In restaurant Tante Blanche, gevestigd in het hart van het mooie groene Brummen, kun je genieten van een eigentijdse en informele sfeer. Het interieur is in 2020 volledig vernieuwd en met name de grote antieke spiegel en de bank afkomstig van een Hongaars dorpsplein vallen op. Chef-kok en eigenaar Charles Ek zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Hij kookt met volle aandacht en liefde voor het vak en gebruikt verse en kwalitatieve producten, voornamelijk van lokale leveranciers. Een jong en enthousiast team staat klaar om je te verwelkomen in restaurant Tante Blanche. Het restaurant is alle dagen geopend voor diner, behalve op zondag en maandag. Reserveren is mogelijk.

Wil je weten wat Restaurant Tante Blanche verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Tante Blanche of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Tante Blanche? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Tante Blanche het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Restaurant Tante Blanche reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Tante Blanche

Bezoekers bekeken ook