Rhienderoord

Rhienderoord is een Zwembad gelegen aan L.R. Beijnenlaan 20 in Brummen.

Meer informatie over Rhienderoord in Brummen

Zwembad Rhienderoord is een plek waar je kunt zwemmen, bewegen en plezier maken. Ze bieden zwemlessen, aquasporten, zwemmen en wellness, activiteiten en zorgzwemmen aan. Stichting Sportkompas is de sportdienstverlener die expertise en ervaring heeft om mensen naar het volgende niveau te helpen, van personal training tot teamcoaching. Op hun website vind je het rooster voor het zwembad, waar je kunt zien wanneer je jouw favoriete watersport kunt beoefenen. Daarnaast zijn er ook vacatures beschikbaar voor horeca- en receptiemedewerkers en weekend-/oproepkrachten. Je kunt contact opnemen met het zwembad voor meer informatie en je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten wat Rhienderoord verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rhienderoord of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rhienderoord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rhienderoord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Rhienderoord reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rhienderoord

Bezoekers bekeken ook