Rijschool De Rooij

Rijschool De Rooij is een Rijschool gelegen aan Marten Putstraat 3 in Brummen.

Meer informatie over Rijschool De Rooij in Brummen

Bij Rijschool De Rooij in Zutphen en omstreken kun je snel je rijbewijs halen. Ze bieden verschillende lespakketten aan, waarbij je kunt kiezen voor een proefles of een snelcursus. Daarnaast kun je ook je aanhangwagen rijbewijs halen in slechts één dag. Rijschool De Rooij biedt ook rijlessen aan voor bedrijven en groepen, waarvoor ze speciale prijzen hanteren. Je kunt nu ook online theorielessen volgen, waarbij je toegang krijgt tot gesproken lessen, praktijkbegeleiding en oefenexamens. Verder biedt de rijschool ook lessen aan voor mensen met faalangst in de auto. In het gastenboek staan positieve recensies van tevreden klanten die de rustige en duidelijke aanpak van instructeur Edgar waarderen. Kortom, Rijschool De Rooij is een aanrader voor iedereen die snel en op een verantwoorde manier zijn rijbewijs wil halen.

Wil je weten wat Rijschool De Rooij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool De Rooij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool De Rooij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool De Rooij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Rijschool De Rooij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool De Rooij

Bezoekers bekeken ook