Schietsportvereniging "Willem Tell"

Schietsportvereniging "Willem Tell" is een Sportclub gelegen aan Eerbeekseweg 17-A in Brummen.

Meer informatie over Schietsportvereniging "Willem Tell" in Brummen

S.V. Willem Tell Brummen werd opgericht in 1888 en had aanvankelijk haar onderkomen in cafe "Spoorlust". Later, in 1905, kocht de vereniging een stuk grond aan de Eerbeekseweg waar banen werden aangelegd voor het schieten met groot kaliber geweer. In 1934 werd de 300 meter baan ingekort om ruimte te maken voor 50 meter banen voor klein kaliber geweer. In 1981 werden de kantine en 12-meter banen gebouwd. De vereniging is in de afgelopen 126 jaar gegroeid naar een veelzijdige vereniging waar bijna alle sportschutters terecht kunnen. Op dit moment heeft de vereniging 125 leden. S.V. Willem Tell ontving in 1891 Koninklijke goedkeuring, waardoor ze aanspraak konden maken op bescherming en medewerking van de staat, inclusief geweren en munitie.

Wil je weten wat Schietsportvereniging "Willem Tell" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schietsportvereniging "Willem Tell" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schietsportvereniging "Willem Tell"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schietsportvereniging "Willem Tell" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Schietsportvereniging "Willem Tell" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schietsportvereniging “Willem Tell”

Bezoekers bekeken ook