Schoonheidssalon Flaura

Schoonheidssalon Flaura is een Schoonheidssalon gelegen aan Nachtegaalstraat 23 in Brummen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Flaura in Brummen

Flaura is een salon voor huidverzorging en massage, gevestigd in Brummen. De salon, opgericht in 2008, heeft een sfeervol interieur en werkt uitsluitend met natuurlijke producten van Volatile & Flow, die zowel goed zijn voor de huid als het milieu. Laura, de eigenaresse, heeft meerdere diploma's behaald op het gebied van schoonheidsspecialiste, visagie, grime, haarstyling, kleurenanalyse, massagetherapie en stoelmassage. Bij de eerste afspraak voor een schoonheidsbehandeling krijgt u een korting van 10%. Bovendien ontvangt u een mond-tot-mond korting van 20% wanneer u anderen vertelt over uw positieve ervaring bij Flaura en zij ook een afspraak maken. Kom snel langs en geniet van een behandeling in de stoel van Laura. Privacyverklaring is beschikbaar.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Flaura verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Flaura of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Flaura? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Flaura het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Schoonheidssalon Flaura reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Flaura

Bezoekers bekeken ook