Schoonheidssalon Jeannette

Schoonheidssalon Jeannette is een Schoonheidssalon gelegen aan Molenaarserf 26 in Eerbeek.

Meer informatie over Schoonheidssalon Jeannette in Eerbeek

Je kunt bij de schoonheidsspecialiste uit Eerbeek terecht voor verschillende behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, epileren, wimpers/wenkbrauwen verven en harsen. De behandelingen vinden plaats in een ontspannen sfeer met persoonlijke aandacht. De schoonheidsspecialiste werkt met producten van Dr. R. A. Eckstein die afgestemd zijn op verschillende huidtypes. Daarnaast worden de producten ook verkocht in de salon, zodat je ook thuis je huid kunt verzorgen. Jeannette Heezen is de eigenaresse van de salon en biedt een rustmoment aan tijdens de behandelingen. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Jeannette verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Jeannette of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Jeannette? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Jeannette het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Schoonheidssalon Jeannette reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Jeannette

Bezoekers bekeken ook