Scrap@Home

Scrap@Home is een Hobbywinkel gelegen aan Boerhaavelaan 83 in Eerbeek.

Meer informatie over Scrap@Home in Eerbeek

Bij Scrap@Home, de winkel voor scrap liefhebbers, kun je terecht voor allerlei artikelen zoals kaarten, albums, planners en mixed media. Ze bieden ook exclusieve digitale workshops en workshops op maat aan. Daarnaast hebben ze speciaal ontworpen Scrap@Home Scraptools, die zelfs gepersonaliseerd kunnen worden. Op zaterdag 21 oktober opent de winkel haar deuren met gratis make and take's. Er zullen ook verschillende demo's gegeven worden, waaronder een hotfoil demo en een grote demo dag met diverse activiteiten. Van 18 tot en met 30 november kun je je schoen zetten in de winkel en deze op 1 tot en met 6 december ophalen, misschien met een cadeautje erin van Sint en Piet. De definitieve openingsdatum van Scrap@Home is medio oktober 2023. De winkel zal geopend zijn van woensdag tot en met zaterdag van 10.00-16.00 uur. Ze verkopen ook verschillende nieuwe producten, waaronder Dies, papier en adhesive tape. Daarnaast bieden ze digitale workshops aan en hebben ze een sale categorie. Kom gezellig meekijken in hun Scrap@Home facebookgroep.

Wil je weten wat Scrap@Home verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Scrap@Home of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Scrap@Home? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scrap@Home het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Scrap@Home reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Scrap@Home

Bezoekers bekeken ook