Share-board BV

Share-board BV is een Softwarebedrijf gelegen aan Hammelerweg 9 in Leuvenheim.

Meer informatie over Share-board BV in Leuvenheim

Share-board is een samenwerkingstool waarmee je veilig en effectief online kunt samenwerken. Met Share-board kun je e-mailslierten, verloren bestanden en slechte communicatie achter je laten. Het is een 100% Nederlands product dat voldoet aan de hoogste beveiligingsstandaarden. Alles wat je in Share-board plaatst, wordt volledig versleuteld opgeslagen in Nederland. Daarnaast kun je bij Share-board zelf functies aan- en uitzetten, zodat je alleen gebruik maakt van wat je nodig hebt. Je kunt alles aan elkaar koppelen en zo alles snel en eenvoudig terugvinden. Share-board biedt ook een gratis proefperiode van 1 maand aan. Er zijn al positieve ervaringen met Share-board, zoals het gebruik ervan voor projectmanagement en informatie-uitwisseling tussen partners in verschillende Europese landen. Share-board bewaart ook alle bestanden, zelfs als collega's het team verlaten. Daarnaast kun je direct reageren op Share-board en blijven alle reacties bij elkaar. Het samenwerkingstool is veelzijdig en kan worden aangepast aan verschillende soorten samenwerkingen. Het is ook toegankelijk voor goede doelen en verenigingen met korting.

Wil je weten wat Share-board BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Share-board BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Share-board BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Share-board BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Brummen. Opzoek naar Share-board BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Share-board BV

Bezoekers bekeken ook